Sollicitatiebrief voorbeelden

 

De sollicitatiebrief is 1 van de belangrijkste schakels in het sollicitatieproces, het is namelijk uw eerste binnenkomst bij een bedrijf (dus ook een beetje een eerste indruk) Als je sollicitatiebrief of cv er niet goed uit ziet kun je het vaak al schudden. Wij hebben daarom een pakket voorbeeld sollicitatiebrieven samen gesteld waarvan we denken dat u daar iets aan heeft, gewoon om wat inspiratie op te doen of om helemaal te gebruiken dit pakket is te downloaden voor slechts € 3,49 . Ook kunt u vast een gratis voorbeeld terug vinden op deze pagina!

 

 

 

Het pakket sollicitatiebrieven nu kopen!

 

Ons pakket sollicitatiebrieven bevat 20 sollicitatiebrieven van hoge kwaliteit, u zou deze brieven zo kunnen aanpassen met uw eigen gegevens! Uiteraard moedigen wij dit niet aan en melden wij dat u de brieven ter inspiratie kunt gebruiken. Er gaat uiteraard niets boven een door u zelf gemaakte unieke sollicitatiebrief. Als u dit pakket met voorbeeld sollicitatiebrieven meteen wilt kopen kunt u hieronder op de 'koop nu' knop drukken. U komt dan in een betaalscherm terrecht, na betaling kunt u de brieven direct downloaden en gebruiken! Dit pakket kost slecht € 3,49

Koop nu ons pakket met 20 voorbeeld sollicitatiebrieven voor slechts € 3,49

 

 

 

Vragen of opmerkingen?

Wij staan altijd klaar om uw vragen of opmerkingen te beantwoorden! stuur een mail naar : info (@) sollicitatiehulp.com (haakjes weghalen)


 

Gratis voorbeeld sollicitatiebrief

 

M. Sollicitant
Kerkstraat 1
9911 LW  BANENSTAD
Aan:    Brouwerij “De Drie Pullen”
t.a.v. dhr. H.J. Chef
Bierstraat 6
9999 AC WERKERADEEL

 

Banenstad, datum

 

Betreft: sollicitatie Senior Operator

 

Geachte heer Chef,

Afgelopen zaterdag [datum] las ik uw advertentie in de Volkskrant waarin u aangeeft op zoek te zijn naar kandidaten voor de functie Senior Operator bij uw brouwerij. De omschrijving van het werk en het bedrijf sprak mij aan.

Ik werk ruim 10 jaar als Operator. Direct na afronding van de opleiding MTS-Procestechniek in 1996 begon ik bij staalfabriek “Bimetal”. Momenteel ben ik werkzaam bij brouwerij “Nooitgedacht” in Apeldoorn. Hier bewaak, controleer en regel ik de procesgang bij de vervaardiging van speciale bieren bestemd voor de export.

Uit de advertentietekst en door nadere telefonische informatie bij mevrouw Pieterse van uw bedrijf begrijp ik dat mijn kennis en ervaring aansluiten bij uw eisen. In de functie Senior Operator bij uw bedrijf kan ik mijn vaardigheden bovendien gebruiken bij kwaliteitscontrole. Die veelzijdigheid spreekt mij aan en bovendien geeft de functie mij de mogelijkheid een stapje hogerop te komen in mijn loopbaan. Dat laatste is door de leeftijdsopbouw binnen mijn afdeling bij mijn huidige werkgever helaas uitgesloten.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u meer van de functie en uw bedrijf te weten komen en de mogelijkheden voor samenwerking bespreken.

Met vriendelijke groet,

 

 

Mark Sollicitant

 

Bijlage: curriculum vitae

   
 
Gratis sollicitatiebrief voorbeelden    

Hieronder nog wat voorbeelden van sollicitatiebrieven!

voorbeeld open sollicitatiebrief 1

Voorbeeld open sollicitatiebrief 2

Modelbrief voor een open sollicitatie

 

.